Spring naar content

Verkoopmakelaar in Breda

Bent u op zoek naar een prettige verkoopmakelaar in Breda en omstreken om u te helpen uw woning snel en tegen de juiste prijs te verkopen? Bij DietvorstBorman Makelaars begrijpen we uw behoeften en bieden we deskundige verkoopbegeleiding die u nergens anders zult vinden.

Onze ervaren verkoopmakelaars in Breda kennen de stad als hun broekzak en hebben succesvolle verkooptrajecten in verschillende wijken en buurten in Breda afgerond. Of u nu uw woning in het bruisende centrum wilt verkopen of in een rustige buitenwijk, wij hebben de lokale kennis om u te helpen.

Bij DietvorstBorman Makelaars begrijpen we dat de beslissing om uw woning te verkopen in Breda een belangrijke stap is. Ons doel is om deze stap zo soepel en stressvrij mogelijk voor u te laten verlopen. U mag van onze verkoopmakelaars verwachten dat zij u zo goed mogelijk voorbereiden op het verkooptraject. Indien nodig geven de makelaars nog tips hoe u uw woning nog aantrekkelijker kunt maken voor de verkoop.

Als u zich afvraagt wat de kosten van een verkoopmakelaar in Breda zijn, kunnen we u transparante informatie geven over onze tarieven. We geloven in eerlijke en redelijke tarieven voor onze hoogwaardige diensten. Als u meer wilt weten over deze kosten kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor.

 

Verkoopmakelaar voor iedere opdracht

 

Iedere verkoper is anders en iedere woning is anders. We bieden persoonlijke aandacht en deskundig advies om ervoor te zorgen dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd aan potentiële kopers. Doordat iedere situatie anders is, stemmen we ook de specifieke verkoopstrategieën in Breda, met u af. Zo kan het zijn dat u uw woning met enige haast wilt verkopen. Of heeft u al een woning op het oog en bent u bang dat u straks met twee woningen opgezadeld zit. Bij DietvorstBorman Makelaars zijn we er voor iedere situatie; wij zoeken altijd naar de beste manier om uw woning op de markt te brengen.

Het verkooptraject in grote lijnen

 

  1. Bezichtigingen: deze worden in overleg met u afgestemd en ruimschoots op tijd doorgegeven. Bezichtigingen zullen altijd begeleid worden door een makelaar van ons kantoor. Kort daarna volgt een terugkoppeling van de afspraak.
  2. Biedingen: wanneer wij biedingen ontvangen zullen wij u daarover direct informeren en u daarin adviseren/begeleiden.
  3. Oplevering/aanvaarding: dit zal uiteraard in overleg met u worden vastgesteld.
  4. Koopakte: indien er bij beide partijen volledige overeenstemming is bereikt, zullen wij de gemaakte afspraken vastleggen in een door ons opgemaakte NVM-koopakte. Wij zullen zorgdragen voor spoedige ondertekening door partijen, waarna wij de volledig getekende koopakte doorsturen naar de notaris.
  5. Eindinspectie: op de dag van de eigendomsoverdracht voeren we samen met u een eindinspectie in de woning uit zodat u met een gerust hart de laatste handtekening bij de notaris kunt zetten.

 

Als u uw woning wilt verkopen in Breda, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. We zijn een verkoopmakelaar voor iedere opdracht verkoop bestaande bouw. We bieden een persoonlijke aanpak, lokale expertise en deskundige begeleiding om uw woning zo gunstig mogelijk te verkopen. Bel ons vandaag nog op 076-5152018 of mail en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw woning.

DietvorstBorman Makelaars – Voor het gevoel van thuis.

Funda
Bavel
Ulvenhout