Spring naar content

Makelaar Ulvenhout

Bent u op zoek naar een ervaren makelaar in de buurt van Ulvenhout? DietvorstBorman is gespecialiseerd in de huizenmarkt in en rondom Breda. Er komt uiteraard veel bij kijken met het kopen en verkopen van een woning. Het kan soms veel stress veroorzaken. Wij nemen u mee in het proces en pakken graag het initiatief, zodat u zo min mogelijk stress ervaart. Wilt u graag kennismaken met een van onze makelaars? Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie bij ons in Breda en uiteraard kijken wij ernaar uit om ook bij u langs te komen om u te helpen met uw woningwensen.

Aankoopmakelaar Ulvenhout

DietvorstBorman helpt en begeleidt u graag in het vinden van een geschikte woning, of dat nu een appartement of vrijstaand huis is in Ulvenhout, bij ons bent u aan het juiste adres! Al onze makelaars zijn opgegroeid in de regio van Breda en kennen de markt als geen ander. Door de ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat u uw gewenste woning vindt!

Door de kennis en ervaring van onze aankoopmakelaars heeft u een streepje voor bij het vinden van een nieuwe woning! Wij zijn niet alleen op de hoogte van de prijsontwikkeling binnen de markt, maar kijk ook naar andere belangrijke zaken. Denk hierbij aan welke bouwmaterialen er zijn gebruikt binnen de woning en wat de staat hiervan is. Is het huis bijvoorbeeld heel onderhoudsintensief en wat moet er nog gebeuren om de woning naar uw wens te maken? Dit zijn allemaal vraagstukken waar wij u in begeleiden.

Wij voorzien u graag van een objectief advies, met een duidelijke onderbouwing. Zodat u de juiste afwegingen kunt maken, voordat u de knoop doorhakt.

Uw verkoopmakelaar in Ulvenhout

Wilt u uw woning in Ulvenhout verkopen en bent u op zoek naar een verkoopmakelaar? Wij adviseren u graag in het verkoopproces. Er komt namelijk veel bij kijken en kan een hoop stress veroorzaken. Onze makelaars nemen graag het initiatief en pakken vakkundig en efficiënt alle zaken op die bij de verkoop van een woning komen kijken. De presentatie van uw woning wordt helemaal geregeld, denk hierbij uiteraard aan foto’s en video’s, het aanspreken van de juiste doelgroep en het bepalen van de vraagprijs. Elke woning en omgeving is anders en wij spelen hier op in door voor elke woning een specifiek plan van aanpak op te zetten.

Makelaar Ulvenhout. Bekijk ook onze andere regio’s:

Breda
Teteringen
Prinsenbeek
Bavel
Ginneken