Spring naar content

Makelaar Teteringen

Bent u woonachtig in Teteringen of bent u op zoek naar een makelaar in Teteringen? Bij DietvorstBorman zijn wij gespecialiseerd in de huizenmarkt in en rondom Breda. Wij beseffen dat een huis kopen of verkopen niet niks is en dat dat heel spannend kan zijn. Waar moet u bijvoorbeeld rekening mee houden en hoe gaat het proces in zijn werk? Daar zijn onze makelaars de beste in, u meenemen in dat proces en de begeleiding bieden die u verdient. Wilt u graag kennismaken met een van onze makelaars? Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie bij ons in Breda en uiteraard kijken wij ernaar uit om ook bij u langs te komen om u te helpen met uw woningwensen.

Aankoopmakelaar Teteringen

Of u nu juist op zoek bent naar een appartement of een rustige vrijstaande woning in Teteringen, onze makelaars staan voor u klaar! Wij kennen de markt als geen ander, door de ervaring en kennis weten wij precies wat er speelt. Met DietvorstBorman als aankoopmakelaar, gaat u uw droomwoning vinden!

Het voordeel van onze aankoopmakelaars is dat zij niet alleen goed op de hoogte zijn van de markt en de prijsontwikkeling. Zij kijken namelijk ook naar zaken zoals de staat van de woning. Welke bouwmaterialen zijn er gebruikt en wat is de huidige staat van de materialen en leidingen. Moet er bijvoorbeeld nog veel aan het huis gebeuren en hoe zit het met de onderhoud van de woning? Dit zijn allemaal zaken waar een aankoopmakelaar u in begeleidt.

Wij voorzien u graag van een objectief advies, met een duidelijke onderbouwing. Zodat u de juiste afwegingen kunt maken, voordat u de knoop doorhakt.

Uw verkoopmakelaar in Teteringen

Bent u nu juist op zoek naar een verkoopmakelaar voor uw woning in Teteringen? Wij adviseren u graag in het verkoopproces. Er komt namelijk veel bij kijken en kan een hoop stress veroorzaken. Onze makelaars nemen graag het initiatief en pakken vakkundig en efficiënt alle zaken op die bij de verkoop van een woning komen kijken. De presentatie van uw woning wordt helemaal geregeld, denk hierbij uiteraard aan foto’s en video’s, het aanspreken van de juiste doelgroep en het bepalen van de vraagprijs. Elke woning en omgeving is anders en wij spelen hier op in door voor elke woning een specifiek plan van aanpak op te zetten.

Bekijk ook onze andere regio’s:

Breda
Ulvenhout
Prinsenbeek
Bavel
Ginneken