Spring naar content

Makelaar Ginneken

Bent u op zoek naar een makelaar in Ginneken? Dan bent u bij DietvorstBorman aan het juiste adres. Een huis kopen of verkopen is natuurlijk niet niks, met name uw eerste huis kopen is heel spannend. Wij doen daarom altijd ons best om u zo goed mogelijk te begeleiden. Wij luisteren naar uw wensen en geven vervolgens waardevol advies voor uw situatie. Onze makelaars zijn allemaal opgegroeid in de regio van Breda en kennen de markt dan ook als geen ander. Wilt u graag kennismaken met een van onze makelaars? Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie bij ons in Breda en uiteraard kijken wij ernaar uit om ook bij u langs te komen om u te helpen met uw woningwensen.

Aankoopmakelaar Ginneken

DietvorstBorman helpt en begeleidt u graag in het vinden van een geschikte woning, of dat nu een appartement of vrijstaand huis is in Ginneken, bij ons bent u aan het juiste adres! Al onze makelaars zijn opgegroeid in de regio van Breda en kennen de markt als geen ander. Door de ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat u uw gewenste woning vindt!

Wellicht heeft u al een aantal woningen bezichtigd en bent u zelf al druk aan het zoeken op Funda. Het grote voordeel van onze aankoopmakelaars is dat zij de kennis van de markt hebben en met een aandachtig oog kijken naar de woning, niet alleen op het gebied van prijs, maar ook naar de staat van de woning.

Wij voorzien u graag van een objectief advies, met een duidelijke onderbouwing. Zodat u de juiste afwegingen kunt maken, voordat u de knoop doorhakt.

Uw verkoopmakelaar in Ginneken

Bent u nu juist op zoek naar een verkoopmakelaar voor uw woning in Ginneken? Wij adviseren u graag in het verkoopproces. Er komt namelijk veel bij kijken en kan een hoop stress veroorzaken. Onze makelaars nemen graag het initiatief en pakken vakkundig en efficiënt alle zaken op die bij de verkoop van een woning komen kijken. De presentatie van uw woning wordt helemaal geregeld, denk hierbij uiteraard aan foto’s en video’s, het aanspreken van de juiste doelgroep en het bepalen van de vraagprijs. Elke woning en omgeving is anders en wij spelen hier op in door voor elke woning een specifiek plan van aanpak op te zetten.

Bekijk ook onze andere regio’s:

Breda
Teteringen
Prinsenbeek
Bavel