Spring naar content

Makelaar Bavel

Bent u op zoek naar een ervaren makelaar in de buurt van Bavel? DietvorstBorman is gespecialiseerd in de huizenmarkt in en rondom Breda. Er komt uiteraard veel bij kijken met het kopen en verkopen van een woning. Het kan soms veel stress veroorzaken. Wij nemen u mee in het proces en pakken graag het initiatief, zodat u zo min mogelijk stress ervaart. Wilt u graag kennismaken met een van onze makelaars? Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie bij ons in Breda en uiteraard kijken wij ernaar uit om ook bij u langs te komen om u te helpen met uw woningwensen.

Aankoopmakelaar Bavel

Of u nu juist op zoek bent naar een appartement of een rustige vrijstaande woning in Bavel, onze makelaars staan voor u klaar! Wij kennen de markt als geen ander, door de ervaring en kennis weten wij precies wat er speelt. Met DietvorstBorman als aankoopmakelaar, gaat u uw droomwoning vinden!

Wellicht heeft u al een aantal woningen bezichtigd en bent u zelf al druk aan het zoeken op Funda. Het grote voordeel van onze aankoopmakelaars is dat zij de kennis van de markt hebben en met een aandachtig oog kijken naar de woning, niet alleen op het gebied van prijs, maar ook naar de staat van de woning.

Wij voorzien u graag van een objectief advies, met een duidelijke onderbouwing. Zodat u de juiste afwegingen kunt maken, voordat u de knoop doorhakt.

Uw verkoopmakelaar in Bavel

Bent u nu juist op zoek naar een verkoopmakelaar voor uw woning in Bavel? Wij adviseren u graag in het verkoopproces. Er komt namelijk veel bij kijken en kan een hoop stress veroorzaken. Onze makelaars nemen graag het initiatief en pakken vakkundig en efficiënt alle zaken op die bij de verkoop van een woning komen kijken. De presentatie van uw woning wordt helemaal geregeld, denk hierbij uiteraard aan foto’s en video’s, het aanspreken van de juiste doelgroep en het bepalen van de vraagprijs. Elke woning en omgeving is anders en wij spelen hier op in door voor elke woning een specifiek plan van aanpak op te zetten.

Makelaar Bavel

Bekijk ook onze andere regio’s:

Breda
Teteringen
Prinsenbeek
Ulvenhout
Ginneken