Spring naar content

Huis verkopen

in en om Breda

Of u nu in het centrum van Breda woont of aan de rand, het kan lastig zijn om uw woning te verkopen. De verkoopmakelaars van DietvorstBorman helpen u hier graag bij. Wij behoren al ruim 10 jaar tot de beste verkopende makelaarskantoren van Breda. De markt rondom Breda kent voor ons geen geheimen meer.

 

Wij verkopen namens u de woning in en rondom Breda, waarbij we op zoek gaan naar de beste koper. Hoe doen wij dit?

 

Stap 1:Vragen stellen en luisteren; wat zijn de wensen van de klant?

Stap 2: Overleg met de klant leidt tot een op maat gemaakt advies, inclusief prijsbepaling en aankoopstrategie.

Stap 3: Inmeten, stylen, fotograferen.

Stap 4: Bezichtigen met terugkoppeling naar de opdrachtgever.

Stap 5: Onderhandelen voor de beste prijs en voorwaarden.

Stap 6: Ondertekenen van de koopakte.

Stap 7: Eindinspectie en naar de notaris.

Geïnterreseerd? Wij nemen graag contact met u op.

Uw woning in Breda verkopen met behulp van DietvorstBorman

Uiteraard beginnen wij met het luisteren naar uw wensen. Het doel is natuurlijk om de beste prijs eruit te halen voor uw woning in Breda! U kunt een op maat gemaakt advies van ons verwachten, hierin vindt u ook de prijsbepaling en de strategie die wij willen hanteren. Vervolgens gaan wij aan de slag met de presentatie van uw woning. Denk hierbij aan het stylen, fotograferen en inmeten. Uw huis zal er zo aantrekkelijk mogelijk uit zien! De presentatie komt uiteraard uitgebreid op Funda, daarnaast hebben wij ook een groot eigen netwerk. Onze makelaars zijn namelijk allemaal opgegroeid in en rondom Breda en kennen de stad als geen ander.

De bezichtigingen beginnen binnen te stromen en wellicht zijn er al een paar biedingen gedaan. Wij onderhandelen voor u voor de beste prijs en voorwaarden en zorgen ervoor dat de koopakte ondertekend wordt. In dit gehele proces nemen wij u uiteraard mee en ontzorgen wij u. Ten slotte is er nog de eindinspectie en sluiten we de succesvolle deal af bij de notaris!