Spring naar content

Breda Makelaardij

Wanneer u zoekt naar ‘Makelaardij Breda’ komt u er gauw achter dat er een divers aanbod is van makelaars in Breda. Sommige zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, andere in taxaties. Onze specialiteit is verkoop en aankoop van ‘bestaande bouw’.

DietvorstBorman Makelaars is een gerenommeerd bedrijf dat al meer dan 15 jaar actief is in de vastgoedmarkt van Breda. De makelaars Frank Dietvorst, Femke Borman en Niels van Anrooij vormen samen met de medewerkers op kantoor een krachtige combinatie die zich toeleggen op het kopen en verkopen van woningen en appartementen in de regio Breda. Onze expertise strekt zich uit over verschillende aspecten van onroerend goed, waaronder stille verkoop, waarbij discretie en professionaliteit centraal staan. Maar ook taxaties en aankoop.

Waarom kiezen voor ons kantoor?

 • Gespecialiseerd in verkoop bestaande bouw;
 • Proactief in de zoektocht naar uw droomwoning;
 • Vakkundig in gevalideerde NWWI taxatierapporten;
 • Lid van de NVM, VastgoedCert en NRVT;
 • Altijd deskundig advies op maat;
 • Jarenlange ervaring bij onze NVM makelaars én bij de medewerkers op kantoor;
 • Groot netwerk, klanten weten ons te vinden en wij hen;
 • Persoonlijk en vriendelijke aanpak, wij gaan voor de lange termijn;
 • Korte lijntjes, we schakelen snel en direct met onze klanten;
 • Betaalbare courtage;
 • Wij nemen zorgen uit handen en gaan voor de optimale deal!

DietvorstBorman Makelaars…

… weet als geen ander hoe spannend en emotiobeel het kopen of verkopen van een woning kan zijn. Met een scherp ook voor detail staan wij garant voor een soepele en succesvolle tranactie.

We houden niet van BlaBla en maken dingen niet mooier dan ze zijn. Klanten weten wie wij zijn en waar we voor staan. Niet voor niets behoren wij jaren tot de top 2 van best verkopende makelaars van Breda en omstreken.

Wij zijn een kantoor dat al meer dan 15 jaar met een hecht team en veel plezier onze klanten voorziet van de best mogelijk service!

Top 2 in Breda makelaardij

We houden niet van opscheppen maar zijn er toch ook een beetje trots op dat we jaren in de top 2 van best verkopende makelaarskantoren van Breda staan. Dat komt natuurlijk door onze fantastische klanten die ons al jaar en dag weten te vinden. Ons netwerk is groot. De ideale omstandigheden om uw woning te verkopen of ons als aankoopmakelaar in te zetten. Verkopers profiteren van een strategische benadering, waardoor ze de best mogelijke prijs voor hun woning kunnen realiseren. En kopers krijgen toegang tot een breed scala aan woningen die aansluiten bij alle diverse wensen en behoeften.

Het team van DietvorstBorman Makelaars

Het team van DietvorstBorman Makelaars begrijpt het belang van een persoonlijke aanpak en biedt maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de individuele eisen en behoeften van elke klant. Of u nu op zoek bent naar een traditionele verkoop of de voorkeur geeft aan stille verkoop, waarbij discretie voorop staat, we hebben alle expertise in huis om aan al uw verwachtingen te voldoen.

Maak kennis met ons team!

Bekijk ook onze andere regio’s:

Breda
Teteringen
Ulvenhout
Bavel
Ginneken

Funda Prinsenbeek