Spring naar content

Binnenkort te koop

in en om Breda

Woningen ‘binnenkort te koop’ of in verkoop in regio Breda; bent u op zoek naar een woning maar steeds net te laat?

Wij bieden doorlopend een breed scala van prachtige woningen aan, waaronder: appartementen, 2/1-kapwoningen, vrijstaande- en tussenwoningen in Breda, Bavel, Prinsenbeek, en Ulvenhout. Dus ook in de geliefde wijken ‘Zandberg’ en ’t Ginneken‘, Sportpark, Boeimeer en Overakker.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste woningen en wees als eerste op de hoogte wanneer deze woningen officieel in de verkoop gaan. DietvorstBorman Makelaars staat garant voor kwaliteit en expertise in het verkopen van woningen, en wij verheugen ons erop om u te mogen begeleiden naar uw toekomstige droomhuis.

Of u nu op zoek bent naar een appartement in het hart van Breda, een gezinswoning in Bavel, een charmant huis in Prinsenbeek of een exclusieve woning in het sfeervolle Ulvenhout – ons aanbod varieert en biedt voor ieder wat wils.

Blijf op de hoogte via één van onze kanalen, wij promoten regelmatig nieuwe woningen. Ook woningen die binnenkort te koop komen en daarom nóg niet te vinden zijn op bijvoorbeeld Funda.

          binnenkort te koop

Uw woning binnenkort te koop zetten?

Of u nu in het centrum van Breda woont of aan de rand, het verkopen van uw woning is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. De verkoopmakelaars van DietvorstBorman Makelaars helpen u hier graag bij. Wij behoren al 15 jaar tot de beste verkopende makelaarskantoren van Breda. De markt rondom Breda kent voor ons geen geheimen meer. Wilt u liever met uw woning eerst de markt aftasten? We kunnen de woning altijd eerst in de ‘stille verkoop‘ zetten.

Wij verkopen namens u de woning in en rondom Breda, waarbij we op zoek gaan naar de beste koper. Hoe doen wij dit?

Stap 1: Vragen stellen en luisteren; wat zijn de wensen van de klant?

Stap 2: Overleg met de klant leidt tot een op maat gemaakt advies, inclusief prijsbepaling en aankoopstrategie. Inplannen gratis waardebepaling.

Stap 3: Inmeten, stylen, fotograferen.

Stap 4: Bezichtigen met terugkoppeling naar de opdrachtgever.

Stap 5: Onderhandelen voor de beste prijs en voorwaarden.

Stap 6: Ondertekenen van de koopakte.

Stap 7: Eindinspectie en naar de notaris.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nemen graag contact met u op.

Uw woning in Breda verkopen met behulp van DietvorstBorman Makelaars

DietvorstBorman Makelaars weet als geen ander hoe spannend en emotioneel het kopen of verkopen van een woning kan zijn. Met een scherp oog voor detail staan wij garant voor een soepele en succesvolle transactie.

We houden niet van BlaBla en maken dingen niet mooier dan ze zijn. Klanten weten wie we zijn en waar we voor staan. Niet voor niets behoren we al jaren in de top 2 van best verkopende makelaarskantoren van Breda en omstreken!

We zijn een kantoor dat 15 jaar met een hecht team en veel plezier onze klanten voorziet van de best mogelijke deal; het hoogst haalbare eruit halen voor uw woning.  Daarnaast hebben wij ook een groot eigen netwerk. Onze makelaars zijn allemaal opgegroeid in en rondom Breda en kennen de stad als geen ander.

Wat mogen wij voor u betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Binnenkort te koop in Bavel
Binnenkort te koop in Ulvenhout
Binnenkort te koop in Teteringen
Binnenkort te koop in Prinsenbeek
Binnenkort te koop Breda