Spring naar content

Binnenkort in verkoop

in en om Breda

Binnenkort in verkoop in regio Breda. Wij staan op het punt een scala aan prachtige woningen op de markt te brengen, waaronder appartementen in Breda, Bavel, Prinsenbeek, en Ulvenhout. Maar ook voor wijken als zandberg en het Ginneken.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste aanbiedingen en wees als eerste op de hoogte wanneer deze woningen officieel in de verkoop gaan. Ontdek het comfort, de stijl en de moderne voorzieningen die onze woningen te bieden hebben. DietvorstBorman staat garant voor kwaliteit en expertise in vastgoed, en wij verheugen ons erop om u te verwelkomen in uw toekomstige droomhuis.

Of u nu op zoek bent naar een appartement in het hart van Breda, een gezinswoning in Bavel, een charmant huis in Prinsenbeek, of een exclusieve woning in het sfeervolle Ulvenhout – DietvorstBorman heeft voor elk wat wils. Binnenkort gaan deze unieke woningen in de verkoop, en wij nodigen u uit om deel uit te maken van deze opwindende reis naar uw nieuwe thuis.

Blijf op de hoogte via 1 van onze kanalen:

          

 

Uw huis binnenkort in verkoop

Of u nu in het centrum van Breda woont of aan de rand, het kan lastig zijn om uw woning te verkopen. De verkoopmakelaars van DietvorstBorman helpen u hier graag bij. Wij behoren al ruim 10 jaar tot de beste verkopende makelaarskantoren van Breda. De markt rondom Breda kent voor ons geen geheimen meer. Wilt u uw huis in stille verkoop verkopen

Wij verkopen namens u de woning in en rondom Breda, waarbij we op zoek gaan naar de beste koper. Hoe doen wij dit?

 

Stap 1:Vragen stellen en luisteren; wat zijn de wensen van de klant?

Stap 2: Overleg met de klant leidt tot een op maat gemaakt advies, inclusief prijsbepaling en aankoopstrategie. Gratis waardebepaling

Stap 3: Inmeten, stylen, fotograferen.

Stap 4: Bezichtigen met terugkoppeling naar de opdrachtgever.

 

Stap 5: Onderhandelen voor de beste prijs en voorwaarden.

Stap 6: Ondertekenen van de koopakte.

Stap 7: Eindinspectie en naar de notaris.

Geïnterreseerd? Wij nemen graag contact met u op.

Op funda ook te vinden: kijk verder

Uw woning in Breda verkopen met behulp van DietvorstBorman

Uiteraard beginnen wij met het luisteren naar uw wensen. Het doel is natuurlijk om de beste prijs eruit te halen voor uw woning in Breda! U kunt een op maat gemaakt advies van ons verwachten, hierin vindt u ook de prijsbepaling en de strategie die wij willen hanteren. Vervolgens gaan wij aan de slag met de presentatie van uw woning. Denk hierbij aan het stylen, fotograferen en inmeten. Uw huis zal er zo aantrekkelijk mogelijk uit zien! De presentatie komt uiteraard uitgebreid op Funda, daarnaast hebben wij ook een groot eigen netwerk. Onze makelaars zijn namelijk allemaal opgegroeid in en rondom Breda en kennen de stad als geen ander.

De bezichtigingen beginnen binnen te stromen en wellicht zijn er al een paar biedingen gedaan. Wij onderhandelen voor u voor de beste prijs en voorwaarden en zorgen ervoor dat de koopakte ondertekend wordt. In dit gehele proces nemen wij u uiteraard mee en ontzorgen wij u. Ten slotte is er nog de eindinspectie en sluiten we de succesvolle deal af bij de notaris!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.