Spring naar content

Appartement in Breda

Bent u op zoek naar een appartement in Breda? Dan bent u bij DietvorstBorman aan het juiste adres. Regelmatig bieden wij appartementen in Breda te koop aan. De appartementen aan de Graaf Hendrik III Laan, Steijnlaan, Grote Spie, Boeimeerlaan, Clematisstraat, De Wetstraat, Allerheiligenweg, en noemt u verder maar op kennen voor ons haast geen geheimen meer. In de vele appartementencomplexen die Breda rijk is zijn wij bekend. Dus ook in de wijken Sportpark, Overakker, Ginneken, Boeimeer, IJpelaar, Heusdenhout, Belcrum, Princenhage en Zandberg.

Een huis kopen of verkopen is natuurlijk niet niks, met name uw eerste appartement aankopen is heel spannend. Wij doen daarom altijd ons best om u zo goed mogelijk te begeleiden. Wij luisteren naar uw wensen en geven vervolgens waardevol advies voor uw situatie. Onze makelaars zijn allemaal opgegroeid in de regio van Breda en kennen de markt dan ook als geen ander. Wilt u graag kennismaken met een van onze makelaars? Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie bij ons in Breda en uiteraard kijken wij ernaar uit om ook bij u langs te komen om u te helpen met uw woningwensen.

 

Appartement in Breda kopen?

Bent u nu juist op zoek naar een appartement in centrum van Breda of toch op zoek naar wat rustigere woning aan de rand van Breda? Geen probleem! Door de ervaring en kennis van de makelaars van DietvorstBorman weten zij als geen ander de woning te vinden waar u naar op zoek bent.

Wellicht heeft u al een aantal woningen bezichtigd en bent u zelf al druk aan het zoeken op Funda. Het grote voordeel van onze aankoopmakelaars is dat zij de kennis van de markt hebben en met een aandachtig oog kijken naar de woning, niet alleen op het gebied van prijs, maar ook naar de staat van de woning.

Wij voorzien u graag van een objectief advies, met een duidelijke onderbouwing. Zodat u de juiste afwegingen kunt maken, voordat u de knoop doorhakt.

Bekijk welk appartement in Breda bij ons te koop staat via ons aanbod.

Uw verkoopmakelaar in Breda voor appartementen

Wilt u graag uw huidige appartement verkopen en bent u op zoek naar verkoopmakelaar om u te helpen en te adviseren in het proces? Wij nemen graag initiatief en pakken uiteraard alle zaken op die bij de verkoop van een appartement komen kijken. Denk hierbij aan de presentatie van uw appartement, wat betreft foto’s en het delen van de woning op Social Media, het aanspreken van de juiste doelgroep en het bepalen van de vraagprijs. Elk appartement in Breda en omgeving is anders en wij spelen hier op in door voor elk appartement een specifiek plan van aanpak op te zetten.

Bekijk ook onze andere regio’s:

Breda
Teteringen
Ulvenhout
Bavel
Ginneken

Funda Prinsenbeek

Lees meer over ons kantoor op Funda.